BH-koe ja Rally-tokoa

Kulunut kesä on on ollut omien koirien koekäyntien suhteen aktiivista aikaa. Viime kirjoituksen jälkeen kävimme Even kanssa kesäkuun lopussa suorittamassa BH-kokeen hyväksytysti. Heinäkuun alussa Eve ja Roi kävivät Rally-toko-kokeessa tehden molemmat hyväksytyn tuloksen alokasluokasta. Evelle pisteitä kertyi 96p ja Roille 89p.

Myös Even sisko Loba (Ignitia Dolce Vita) aloitti koeuran tuloksekkaasti saaden ensimmäisestä Rally-tokokokeestaan hyväksytyn tuloksen 89 pisteellä ja tuomarin palkinnolla. Onnittelut Anastasia ja Loba hienosta koeuran aloituksesta!

D-pentue on ominaisuksiltaan erinomainen pentue, johon olen ollut todella tyytyväinen. D-pentueen koirat ovat sosiaalisia, järkeviä koiria, joilla on hyvät käyttöominaisuudet eri harrastuksia ajatelleen. Näistä on useampi aktiivisella ohjaajalla, jotka tulevat viemään koiria kisakentille saakka.

Roin osalta toivon, että saan sen vielä syksyksi jälkikokeeseen 3-luokkaan. Koepaikkaa tulee olemaan luultavasti vaikea saada, etenkin kun kennelpiirimme ei tule järjestämään piirinmestaruuskokeita tänä vuonna. Teemme Roin kanssa kuitenkin jatkuvaa ylläpitotreeniä, jotta voin ottaa tarvittaessa äkkilähtöpaikan kokeeseen. Even treenit keskittyvät BH-kokeen suorittamisen jälkeen 1-luokan tottelevaisuusliikkeisiin. Sitä ennen tarkoitus on kilpailla kuitenkin vielä sekä Tokossa että Rally-tokossa.

Kuvassa Ignitia Deja Vu, kuva: Marleena M.