BH IGNITIA DEJA VU

”EVE”

Lk hollanninpaimenkoira, narttu. s.22.9.2019.

::KoiraNet           :: working-dog.eu

Isä: Nexus Mosenthal Emä: Ignitia Blackbriar

kasv & om. Anni Roiha

Terveys: HD A/A, ED 0/0, SP0 (09/2021), LTV0 ja VA0. Silmät terveet (09/2021).

DNA-tunniste, polveutuminen varmistettu (ISAG 2006, Genoscoper Oy).

MyDogDNA 2019:terve, DM N/N, SDCA1 N/N ja SDCA2 N/N. Perimän terveysindeksi 115 (12/2019).

Käyttötulokset: BH, TK1, RTK1. Tokon joukkuepiirimestaruus hopeaa 2021.

Näyttelytulos: SERT, NORD SERT, VSP.

Eve on 3. sukupolven kasvattini D-pentueesta (Nexus Mosenthal x Ignitia Blackbriar). Lisää tietoa D-pentueen taustoista löydät sen omalta sivulta.

Eve nimen taustalla on heprealainen sana, joka tarkoittaa elämää.

Evellä on suuret saappaat täytettävänä, sillä taloudessamme ei ole ollut jalostusnarttua sitten kantanartun Zeldan. Eve jäi siis meille toimittamaan paitsi perhe- ja harrastuskoiran virkaa, mutta myös tulevaisuuden jalostuskäyttöä varten.

Eve on erittäin ystävällinen koira, joka on perusluonteeltaan utelias ja positiivinen koira. Eve on työskennelessä vietikäs ja energinen koira, jolla on hyvä koulutettavuus ja keskittymiskyky. Sillä on vahva saalisvietti. Treenamme sen kanssa tavoitteellisesti PK-jälkeä ja PK-viestiä kokeet tähtäimessä. Energisyydestään huolimatta se on esimerkiksi jäljellä erittäin keskittynyt ja rauhallinen työskentelijä.

Even kanssa aloitimme kilpailemisen kesällä 2021. Se aloitti Tokossa kilpailemisen 1v 8kk ikäisenä, ja suoritti BH-kokeen hyväksytysti 1v 9kk iässä. Eve on kaikin puolin erittäin lahjakas harrastuskoira, joten haluan edetä sen kanssa etenkin PK-puolella maltilla. Tähän mennessä sillä on Tokosta TK1-koulutustunnus ja rally-tokosta RTK1-koulutustunnus. Ensi vuonna päätavoitteet kokeiden suhteen ovat kuitenkin PK-puolella.

Kuvassa Ignitia Deja Vu Kuvat: Studio Muru