BH TK1 RTK2 IGNITIA DEJA VU

”EVE”

Lk hollanninpaimenkoira, narttu. s.22.9.2019.

Isä: Nexus Mosenthal Emä: Ignitia Blackbriar

kasv & om. Anni Roiha

Terveys: HD A/A, ED 0/0, SP0 (09/2021), LTV0 ja VA0. Silmät terveet (09/2021).

DNA-tunniste, polveutuminen varmistettu (ISAG 2006, Genoscoper Oy).

MyDogDNA 2019:terve, DM N/N, SDCA1 N/N ja SDCA2 N/N. Perimän terveysindeksi 115 (12/2019).

Käyttötulokset: BH, TK1, TOKO AVO1, RTK2. Tokon joukkuepiirimestaruus hopeaa 2021. Riihimäen seudun kennelkerho ry:n vuoden tokokoira 2021 ja vuoden rally-tokokoira 2021.

Näyttelytulos: SERT, NORD SERT, VSP.

Eve on kolmannen sukupolven kasvattini D-pentueesta (Nexus Mosenthal x Ignitia Blackbriar). Lisää tietoa D-pentueen taustoista löydät sen omalta sivulta.

Eve nimen taustalla on heprealainen sana, joka tarkoittaa elämää.

Evellä on suuret saappaat täytettävänä, sillä taloudessamme ei ole ollut jalostusnarttua sitten kantanartun Zeldan. Eve jäi siis meille toimittamaan paitsi perhe- ja harrastuskoiran virkaa, mutta myös tulevaisuuden jalostuskäyttöä varten.

Eve on erittäin ystävällinen koira, joka on perusluonteeltaan utelias ja positiivinen. Se pitää kaikista ihmisistä, ja tulee hyvin toimeen myös pienten lasten kanssa. Evellä on kotona tapana ilmoittaa tulijoista hyvin äänekkäällä tavalla, mutta se ottaa tulijat aina avosylin vastaan. Vaikka tällä ilopillerillä vauhtia riittää, on se kuitenkin kaikissa tilanteissa järkevästi käyttäytyvä ja reagoiva koira.

Eve on työskennellessä vietikäs koira, jolla on hyvä koulutettavuus ja keskittymiskyky. Sillä on vahva saalisvietti. Energisyydestään huolimatta se on esimerkiksi jäljellä erittäin keskittynyt ja rauhallinen työskentelijä. Treenaamme Even kanssa tavoitteellisesti useampaa lajia, mutta tähtäämme etenkin pk-jälki- ja pk-etsintäkokeeseen.

Even kanssa aloitimme kilpailemisen tokossa 1v 8kk ikäisenä, ja suoritti BH-kokeen hyväksytysti 1v 9kk iässä. Tällä hetkellä Evellä on sekä tokossa että rally-tokossa kilpailuoikeus voittajaluokkaan. Pk-jäljellä aloitimme kilpailemisen heinäkuussa 2022, mutta tulosta emme ensimmäisestä kokeesta vielä saaneet. Treenit ja kokeissa käynnit jatkuvat, ja jossain välissä Evelle on myös pentusuunnitelmia.

Kuvassa Ignitia Deja Vu Kuvat: Studio Muru