E-pennut 2 viikkoa

E-pennut täyttivät eilen kaksi viikkoa. Pentue – 4urosta ja 2 narttua- syntyi siis 5.11.2020. Tiineysröntgenin perusteella odotimme viittä pentua syntyväksi, mutta iloisena yllätyksenä maailmaan putkahti vielä kuudes pentu. Kun viime kerralla syntyi vain narttuja, niin nyt saimme vastapainoksi urosenemmistön.

Sekä Mila että pennut ovat voineet mainiosti, ja pennut ovat kasvaneet tasaisesti syntymästään saakka. Kuvia pennuista löytyy pääasiassa Instagramista sekä minun (@anni_ignitia) että Netan (@holchies) tileiltä.

Pennuista on tullut kyselyjä paljon, ja vaikuttaisi siltä, että kodit löytyvät tähän mennessä yhteyttä ottaneiden joukosta. Seuraavaa pentuetta en ole vielä tarkemmin suunnitellut, vaan keskityn nyt E-pentueen jälkeen hetkeksi omien koirien koulutukseen. Nuorempia koiria on tarkoitus jollain aikavälillä viedä röntgenkuviin, ja sitten selkenee toivottavasti myös tulevaisuuden jalostussuunnitelmat. Ensi vuoden tärkeimmät tavoitteet liittyvät kuitenkin omien koirieni kanssa harrastamiseen.

Kuvassa Ignitia E-pentu Kuva: Netta Tuulaniemi