Eve 9kk

D-pennut täyttivät pari viikkoa sitten 9 kuukautta, joten pieni päivitys Even kanssa touhuamisesta lienee paikallaan. Osallistuimme Even kanssa kesän alussa tottelevaisuuskurssille, missä saimme viimein harjoittelua häiriön alla. Evelle tosin tuntui olevan yks hailee, kuinka monta koiraa kentällä oli samaan aikaan. Vaikka Even kanssa ei ole joulukuun pentukurssin jälkeen käyty juurikaan ryhmätreeneissä, käyttäytyi se kuitenkin iästään huolimatta erittäin fiksusti.

https://www.instagram.com/p/CCI5bG6nk8p/?utm_source=ig_web_copy_link

Eve on lentävä hollantilainen, jossa on virtaa kuin pienessä kylässä. Vauhdikkuudestaan huolimatta se sopii lapsiperheeseen kuin nakutettu. Eve on mielettömän iloinen ja positiivinen koira, joka on ihmisiä kohtaan erittäin sosiaalinen. Koulutettaessa sen kontaktinhakuinen, keskittymiskykyinen ja helposti motivoitavissa.

Kevään ja kesän mittaan Even päälajiksi on valikoitunut PK-jälki. Vaikka Evellä yleisesti on tapana siirtyä paikasta toiseen lentämällä, on se jäljellä erittäin rauhallinen ja keskittynyt työskentelijä. Sen lähes pohjaton ahneus on ehdoton etu sekä maastolajeissa että tottelevaisuudessa. Huomenna pääsemme jatkaamaan PK-haun harjoittelua, kun kokoonnumme pitkästä aikaa holskuporukalla treenaamaan.

Vaikka pentu olisi luonteeltaan sosiaalinen, ei se tarkoita etteikö sitä täytyisi sosiaalistaa. Kaikki ihmisten ilmoilla tekeminen on kotiinpäin, oli kyse sitten pentukurssista tai agilityn alkeiskurssista. Ensi viikolla Eve suuntaakin agilityn alkeiskurssille, jotta se saa lisää uusia, nuorelle koiralle tärkeitä kokemuksia.