F-pentue 4 viikkoa ja vähän päälle

Tapaninpäivä oli hyvä viettää F-pentujen luona vieraillen. Pennut vaikuttavat miellyttävän avoimilta ja uteliailta koirilta, ja ovat tässä vaihessa isoksi pentueeksi hyvin tasaista porukkaa. Tähän mennessä vain D-pentue on ollut yhtä tasainen pentue. Sekä F- että D-pentue ovat olleet tähän astisista pentueista myös varhaimmin kehittyneet. Pentulaatikosta karkaamisen ennätys menee kuitenkin tällä kertaa F-pentueen nimiin.

Käyttölinjaisissa holskupentueissa voi etenkin nartuissa olla monenlaista tättähäärää ja pirttihirmua, mutta tässä pentueessa on harvinaisen säyseää porukkaa. Tälläinen Roi varmaan olisi narttuna? Pidot tietenkin paranee mitä lähemmäs luovutusikää mennään, enkä epäile hetkeäkään etteivätkö nämä(kin) aiheuttaisi tuleville omistajilleen harmaita hiuksia moneen kertaan. Holsku tarvitsee aina johdonmukaisen peruskoulutuksen, ja aktiivisena koirana jonkun ”työn”.

Pentuja on sosiaalistettu ympäristöön monella tapaa. Pennut ovat edenneet pentuhuoneesta muihin tiloihin, ja viettäneet aikaa Hilma-emon lisäksi myös serkkunsa Leilan (Ignitia Check Six) kanssa. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisempänä, pennut ovat saaneet jo tähän mennessä runsaasti vieraiden ihmisten käsittelyä. Jos säät antavat tulevina viikkoina myöten, niin pennut pääsevät myös pieniksi hetkiksi pihalle ulkoilemaan.