Heinä-elokuun kokeita

Viime kirjoituksesta on vain päälle kuukausi aikaa, mutta välissä on ehtinyt tapahtua paljon koerintamalla. Eve kisasi heinäkuussa Rally-tokon lisäksi Tokokokeessa, josta se sai ALO2 tuloksen 155 pisteellä. Sekä Tokosta että Rally-tokosta puuttuu vielä yksi tulos koulutustunnuksesta.

Elokuun alussa Eve piipahti siskonsa Aavan (Ignitia Destiny) kanssa näyttelyssä. Eve sai tulokseksi H:n, mutta Aava sen sijaan putsasi pöydän ja tuloksena oli ROP, SERT, CACIB.

Sain Roille elokuun alkupuolella paikan PK-jälkikokeeseen, jossa Roi suoritti JK3-koulutustunnuksen pistein 248. Seuraavalla viikolla kilpailimme vielä Rally-tokokokeessa, jossa Roi sai ALOHYV tuloksen pistein 97, ja samalla RTK1-koulutustunnuksen.

Even sisko Loba (Ignitia Dolce Vita) kilpaili tuloksekkaasti Rally-tokossa tuloksin ALOHYV 100p (1. sija!) ja ALOHYV 97p. Samalla Loba sai RTK1-koulutustunnuksen. Loba käväisi myös suorittamassa MH-luonnekuvauksen hyväksytysti.

Lenni (Ignitia Checkmate) kilpaili Tokossa saaden ALO1 tuloksen 168 pisteellä ja ALO3 tuloksen 115 pisteellä. Lisäksi Lenni suoritti PK-jäljeltä JK1-koulutustunnuksen 258 pisteellä.

Kiitos kasvatinomistajille aktiivisuudesta ja onnittelut tuloksista!