Kokeissa pitkästä aikaa

Vaikka kesän ajalta kaikki koiratapahtumat peruttiin, on syyskaudesta tulossa verrattain vilkas. Roi kanssa kävimme viikon sisään kahdessa kokeessa. Jälkikokeessa koulutustunnuksesta jäi harmillisesti 12 pistettä puuttumaan maasto-osuudesta. Paria päivää myöhemmin saimme Roin kanssa Tokokokeesta ALO1-tuloksen 173 pisteellä, vaikka kaukokäskyt menivät nollille. Jos ei yritä, ei voi myöskään onnistua.

Seuraavat kokeet ovat jäljen osalta ensi kuussa, mutta Tokon osalta vielä elokuun aikana. Tokokoiraa Roista ei ole tarkoitus leipoa, mutta olen suunnitellut käyväni sen kanssa muutamassa ALO-luokan kokeessa. Muuten tavoitteemme ovat ehdottomasti PK-puolella.

Tällä hetkellä kalenterini on aivan täynnä, ja melkein kaikki viikonloput ovat täynnä ohjelmaa. Seuraavina viikkoina ohjelmassa on kokeita, MH-kuvaus ja koiranäyttely. Kaiken kiireen keskellä elättelen toivoa, ettei Mila aloittaisi juoksua ainakaan kuukauteen. Syksylle sille joka tapauksessa odotetaan juoksua alkavaksi, joten mahdollinen pentue syntyisi vielä tämän vuoden puolella. Nyt on siis vielä hetki aikaa keskittyä muuhun harrastamiseen, ennenkuin ajatukset siirtyvät tulevaan pentueeseen.