IGNITIA FOREVER

”ISLA”

Lk hollanninpaimenkoira, narttu. s.26.11.2022.

Isä: Ignitia Bullet Emä: Trigger van’t Oeterdal

kasv. Anni Roiha om. Hanna R

Terveys: DNA-tunniste, polveutuminen varmistettu (ISAG 2006, Laboklin)

Käyttötulokset:

Näyttelytulos: EH

Isla on sijoitusnarttuni ja kolmannen sukupolven kasvattini F-pentueesta (Ignitia Bullet x Nora van’t Oeterdal). Lisää tietoa F-pentueen taustoista löydät sen omalta sivulta.

Isla asuu sijoituksessa ystäväni luona, ja olen päässyt seuraamaan sen kehitystä läheltä pennusta saakka. Isla on luonteeltaan sosiaalinen, utelias ja mutkaton koira, joka rakastaa kaikkia ihmisiä. Se elää sekalaumassa lapsiperheessä, ja tulee mainiosti toimeen myös pienten lasten kanssa. Isla on arjessa tasapainoinen koira, jolla on hyvä on/off-nappi.

Kouluttaessa Isla on aktiviinen ja kontaktinhakuinen koira. Isla on saalisviettinen, leikkisä ja ahne, joten sen koulutuksessa on ollut helppo edetä. Vaikka se saattaa vaikuttaa holskuksi rauhalliselta koiralta, piilee pinnan alla kuitenkin voimaa ja taistelutahtoa. Islan harrastukset tulevat suuntautumaan mm. kansallisiin pk-lajeihin.

Islasta on hyvää vauhtia tulossa yksi lempinartuistani tässä rodussa. Sille on tulevaisuudessa suunnitteilla pentue kennelnimelleni, mutta ajankohta pentueelle on vielä avoinna. Voi olla, että lykkään pentuesuunnitelmaa siihen asti, että itselleni tulee tarve uudelle kisakoiralle.

Kuvassa Ignitia Forever, kuva: Marleena Ylönen